Skip to main content

Mijn diensten

De meeste horecaondernemers weten dat ze meer omzet kunnen behalen als ze de tijd zouden hebben om meer in de cijfers te duiken. Echter die zeeën van tijd om dat eens grondig te doen, komt niet. Het is namelijk niet jouw passie, dus er is altijd wel iets belangrijkers waar jouw aandacht naartoe gaat.

Geef dit ‘financiële dossier’ daarom volledig uit handen. Van foodtruck tot restaurantketen, van sociaal koffietentje tot grote dansfeesten, voor diverse hospitality ondernemers heb ik een menukaart samengesteld.

Mijn menukaart

Take Away

vanaf €360/ maand

Ideaal voor starters of de kleine ondernemingen (bijvoorbeeld cafés, foodtrucks, bakkerij met koffietafeltjes).

  • Administratie up to date
  • Kwartaalcontrole & btw-aangifte
  • Opstellen & deponeren jaarcijfers
  • Jaarlijkse bespreking cijfers
  • Belastingaangifte
  • Inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting (1 pax)

High Tea

vanaf €525/ maand

Ideaal voor de starters of kleine tot middelgrote ondernemers (bijvoorbeeld bistro’s, brasseries en restaurants).

  • Alles van pakket Take Away
  • Maandcontrole en btw-aangifte
  • Maandelijkse rapportages
  • 2x per jaar analyse op cijfers
  • 2x per jaar coaching op maat
  • KPI dashboard

Chef’s Special

vanaf €915/ maand

Ideaal voor de ondernemers die meer willen, starters en gevestigde ondernemers in alle type ondernemingen.

  • Alles van pakket High Tea
  • Crediteuren- en debiteurenbeheer inclusief incasseren
  • 4x per jaar analyse op cijfers
  • 4x per jaar coaching op maat
  • Bedrijfsadvies & begeleiding
  • Uitgebreid KPI dashboard

Zie je niet direct een pakket waar jouw horecaonderneming onder valt? Bijvoorbeeld vanwege meerdere bv’s, een seizoensgebonden zaak of ben je actief in de evenementenbranche? Maak dan zeker een afspraak, dan maken we een pakket naar jouw smaak!

Ook werkzaamheden op het gebied van bedrijfseconomie, fiscaliteit, juridisch- en automatiseringsadvies of belastingzaken kan ik voor jouw horecaonderneming oppakken. Bel maar eens om de mogelijkheden te bespreken.

Horeca Rendement